ULUDAĞ YAPI - Serico Yapı Yetkili Servisi

ULUDAĞ YAPI - Serico Yapı Yetkili Servisi

Hami̇tler Mah. 1. Karıncalı Sok. No: 24/A Osmangazi - Bursa

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

ULUDAĞ YAPI,  Bursa Osmangazi İlçesinde yer almakta olup, hyrdrocabin, hydromix ,wash, roxque gibi markaların küvet, jakuzi, duşa kabin ve masajlı kompakt sistemlerin teknik servis ve satış hizmetlerini yapmaktadır.

SERİCO A.Ş, kalite standartları yüksek ürünlerini, teknolojik yatırımlar ve otomasyon sistemleri ile desteklenmiş üretim hatlarında üretirken, satış sonrası hizmet ağını da her geçen gün artırmaya devam etmektedir.

Türkiye genelinde hizmet veren SERİCO yetkili servisleri ile müşteri memnuniyetini satış sonrasında da en üst düzeyde tutmaktadır. 

 



SERİCO A.Ş kendi üretim hattında kullandığı akrilik plakaların üretimini de kendi bünyesinde yaparak, en önemli ara mamul ürünün konusunda dışa bağımlılığa son vermiştir. Bu sayede hem kalite kontrol süreçlerinin ilk aşaması firma bünyesinde başlayabilmekte hem de üretim kapasitesi nedeni ile doğabilecek olumsuz sonuçların önüne geçilebilmektedir.

SERİCO A.Ş ürünlerinde kullandığı akrilik plakaların üretimini gerçekleştirdiğinden aynı zamanda diğer küvet üretici firmalarının ara mamul tedarikçisi konumundadır.

SERİCO A.Ş küvet elyaflama hattında Türkiye’de ilk defa robot kontrollü sistem kullanan şirkettir. Tüm ar-ge çalışmaları kendi bünyesinde tamamlanan, insan ve maddi kaynaklar kullanılarak geliştirilen ve kullanılmaya başlanan bu teknoloji ile ürünlerin tümünde standardizasyon sağlanmıştır. Dolayısıyla insan hatasından kaynaklanabilecek kalite hataları ortadan kalkmıştır.

Ürünlerin su geçirmezlik ve hassas delik delme işlemleri sıfır hata ile gerçekleştiren ve ileriye dönük tüm üretim hatalarının önüne geçilmesini sağlayan Robot Kesim Teknolojisi SERİCO A.Ş.’nin kendi bünyesinde bulunmaktadır.

SERİCO bünyesinde teknolojik yatırımların sadece ürün ve kullanıcı adına değil, çalışan sağlığı açısında da önemi gözetilerek yapılmaktadır.

SERİCO A.Ş.’nin cam ebatlama ve desen bölümünde kullanılan makineler ile kumlama aşaması insan unsuru olmaksızın tamamlanmaktadır. Bu makineler ile gerekli lazer kesimli desenler sıfır hata ile cama işlenirken diğer yandan kumlamada kullanılan insan sağlığına zararlı olabilecek materyallerin işçi ile teması önlenmektedir.

SERİCO A.Ş. Türkiye genelinde başarı ile yürüttüğü, üretimden son kullanıcının evine kadar devam eden süreçlerin tümünde satış ve satış sonrası hizmet politikasının yurt dışı ayağının oluşturulması için çalışmalarına devam etmektedir.

SERİCO A.Ş. gelecek vizyonu doğrultusunda tüm yatırım ve üretim planlamalarını ihracata yönelik olarak kurgulamaktadır.



Anahtar Kelimeler: serico yapi, hydromix, hydrocabin, wash, roxque, serico yetkili servis, banyo kabin, dus kabini, sauna, kuvetler,

Tüm Servis Kategorileri