Ulusal Teknik Servis - Kale Hırdavat ve Makina Yetkili Servisleri

Ulusal Teknik Servis - Kale Hırdavat ve Makina Yetkili Servisleri

1203 Sk. Baltalı İş Merkezi No: 18/C Konak - İzmir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Ulusal Teknik Servis - Kale Hırdavat ve Makina Yetkili Servisi, İzmir Konak İlçesinde hizmet vermektedir, Öncelikle Hitachi, KL Pro ve Atlas Pro Markalarının yanı sıra her türlü elektrikli el aletleri ve makinaların yetkili teknik servisliğini yapmaktadır. Başta hırdavat, makina ve elektrikli el aletleri olmak üzere geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Bir dünya markası olan HITACHI elektrikli el aletleri Türkiye tek yetkili distribütörü olan firmamız aynı zamanda kendi markalarımız KLPRO ve ATLASPRO markalarınında satışını gerçekleştirmektedir.


20'yi aşkın ürün grubuyla kendi grup markamız olan "KLPRO" satış ve satış sonrası verdiği hizmetle iç ve dış satışımızda önemli paya sahiptir. Yine kendi pazarında lider "ATLASPRO" ise firmamızın meydan getirdiği, kaldırma ve taşıma aletleri markamızdır.


Türkiye hırdavat ve nalburiye sektörünün kalbi konumundaki Karaköy-Perşembe pazarında başladığımız ticari hayatımız, Edirnekapı yönetim merkezimizde ilk günkü heycanı ile devam etmektedir.

Misyonumuz:

Dürüstlük , şeffaflık ve müşteri memnuniyeti gibi temel ilkelerden ödün vermeden, işimizi en iyi şekilde yapmak ve kazanımlarımızı iş ortaklarımız ve çalışanlarımızla paylaşmaktır.

Vizyonumuz:

Uzun dönemli büyüme sağlayabilen, sektöründe lider konumda olan, profesyonel yönetim tarzını benimsemiş, hızla değişen dünya yapısına uygun yenilikçi çözümler üreten, kalıcı bir şirket olmaktır.



Kalite Politikamız

Firmamız, kaliteden ödün vermeyen bir anlayışla, müşteri taleplerine uyumlu, tam zamanlı ve ekonomik çözümler sunarak; aranılan, başarılı ve güvenilir bir kurum anlayışı ile, teknolojik gelişme ve organize olmuş ekiple, sürekli iyileşmeyi politika olarak benimsemiştir.


İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi : Firmamız, çalışanların emniyetli ve sağlıklı bir çalışma ortamı ile daha iyi rekabet koşullarına ulaşabilmek için, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusunda planlı ve sistemli çalışmalarını sağlayan standartlardadır.



Anahtar Kelimeler: kale makina, kale makina servis, kale makina yetkili servis, kale makina hirdavat, hitachi, kl pro, atlas pro, hirdavat, makina, elektrikli el aletleri,

Tüm Servis Kategorileri