Yancı Makina - Singer Dikiş Makinaları Yetkili Servisi

Yancı Makina - Singer Dikiş Makinaları Yetkili Servisi

Atıfbey Mah. 6 Sk.no.24/A Bayındır - İzmir

  • Yorumlar
  • Firma Hakkında
  • Haritada Göster

Yorum Yaz

Yancı Makina-Ayşe Yancı - Singer Dikiş Makinaları Yetkili Servisi, İzmir Bayındır İlçesinde bulunmaktadır. Singer Türkiye’nin ürün gamı, Ev tipi dikiş makinaları, sanayi tipi dikiş makinaları, ütü sistemleri ve dikişle ilgili her türlü aksesuar ve yedek parçadan oluşmaktadır.


Tüketicilerimizi, müşterilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun eden ve yüzünü güldüren lider bir şirket olmak.


SİNGER Dikiş Makinaları Ticaret A.Ş’yi uluslararasında ve dikiş makinası sektöründe lider bir şirket olarak tanıtmaya devam edeceğiz. Tüketicilere uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunarken, kategorisinde en iyi hizmeti sağlayıp, müşterilerimizle güçlü ortaklıklar kuracağız. Sürdürülebilir ve istikrarlı kazançlar sağlarken çalışanlarımızın, toplumumuzun ve tüketicilerimizin kullanım kolaylığına ve ihtiyaçlarına itibar edeceğiz. Kurumsal sosyal sorumluluk yükümlülüklerimizi yerine getiren ve çevreye saygılı bir şirket olarak faaliyet göstereceğiz.

 



Tüketicilerimizi, müşterilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun etmeyi ve onların yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bu amaca ulaşmak için organizasyonumuzu geliştiriyor, güçlendiriyor ve yetkilendiriyoruz. Değerlerimizi, özümsemiş çalışanlarımızla kurumsal başarıyı garantiliyoruz.



Anahtar Kelimeler: singer, singer dikis makinalari, singer servis, singer yetkili servis, Bilgisayarlı Nakis, Overlok, Recme, Kumas Kesim, Duz Dikis, Zigzag ve Piko, Buharli duzlestirici, utu Masa Sistemi, Kazanli utuler, Dikis Setleri, Makina Ayaklari, igneler, Prova Mankenleri,

Tüm Servis Kategorileri